WEER VERLIEFD OP UW HUIS

interieuradvies particulierWilt u iets veranderen aan uw huidige interieur? Gaat u verhuizen of verbouwen? Of wilt u uw bedrijfspand zonder al te hoge kosten een eigentijdse uitstraling geven?
Maar vindt u het lastig om de juiste keuze te maken wat betreft indeling, sfeer en kleur? Wij helpen daarbij.

De styliste van Fraai adviseert hoe u van uw (nieuwe) huis uw “thuis” kunt maken. Of hoe uw bedrijfspand de uitstraling krijgt die past bij uw branche en die tevens het werkplezier van uw werknemers vergroot.

Geheel afgestemd op uw (woon)wensen en budget ontvangt u een persoonlijk en deskundig advies. Wij zorgen ervoor dat uw wensen vertaald worden naar een harmonieus en passend ontwerp. In de enorme diversiteit aan mogelijkheden adviseren we bij het maken van de juiste keuze voor verlichting, materiaal, kleur en stijl. Een compleet ontwerp inclusief coördinatie en uitvoering behoort tot de mogelijkheden. Wilt u alleen advies voor kleurgebruik of indeling van één of meerdere ruimtes met gebruik van reeds aanwezige meubels, ook dat is mogelijk. U zult versteld staan wat een verrassend resultaat een frisse blik op uw interieur oplevert.  Uw wensen en budget zijn ons uitgangspunt.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Het intake gesprek is gratis. 

Interieuradvies zakelijkinterieuradvies

Als eigenaar heeft u er alle baat bij dat uw bewoners prettig leven en wonen en dat ze dat met veel plezier blijven doen. 
Hier kan Fraai Verkoopstyling en Interieuradvies U mee helpen. De mogelijkheid bestaat om de bewoners te verblijden met een interieuradvies.

We kunnen ons voorstellen dat uw kopers door de vele interieurmogelijkheden de bekende ”bomen door het bos” niet meer zien. Wat past nu perfect bij de huidige of nieuwe meubelen? Hoe realiseert men de gewenste sfeer en balans in de woning? 

Wij hebben de kennis en contacten om voor de koper de juiste woonsfeer te realiseren. Desgewenst turn-key en dat voor een aantrekkelijke prijs. 


Meer weten?

... of een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op via  phone  whatsapp  email  of laat een berichtje achter via het contactformulier.