Fraai Verkoopstyling & Interieuradvies haalt het maximale uit uw huis

keurmerk LNV

Wat doet Fraai voor u?  

Fraai Verkoopstyling & Interieuradvies is een professioneel bedrijf gespecialiseerd in het verkoopklaar maken van woningen. Met slimme aanpassingen en een beperkt budget halen we het maximale uit uw huis. Al tien jaar helpen we woningverkopers aan de hoogste verkoopprijs en snelle verkoop. Onze klanten zijn particulieren, makelaars, projectontwikkelaars, woningcorporaties en beleggers. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor interieuradvies voor een fijn " thuis" of prettige werkplek.

UW WONING SNELLER VERKOPEN?

Fraai Verkoopstyling is gespecialiseerd in het presenteren, stileren en fotograferen van uw te koop staande woning met als doel uw huis sneller te verkopen/verhuren voor de beste prijs. Met veel enthousiasme, creativiteit en een praktische, persoonlijke aanpak passen we Verkoopstyling toe en halen zo het maxiale uit uw huis. Het levert u meer op in minder tijd.
Voor leegstaande woningen beschikken we over Meubelverhuur in allerlei stijlen en prijsklassen. Van een casco nieuwbouwwoning maken we binnen één week tijd een Modelwoning. Een professionele Fotoreportage is belangrijk voor een optimale presentatie op internet (Funda) en wordt tevens door ons verzorgd. U heeft één aanspreekpunt voor het gehele verkoopstylingtraject: van advies en styling tot en met de fotografie. 

EEN ANDER INTERIEUR?

Fraai Interieuradvies is ook graag uw professionele adviseur voor Interieuradvies voor uw huidige of toekomstige (nieuwbouw-) woning/bedrijfspand. Vanzelfsprekend voor ons zijn uw wensen en budget het uitgangspunt. Samen met onze know how en ervaring op het gebied van kleur, materiaal, ruimtelijk inzicht en onze creativiteit komen we tot het gewenste resultaat. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

UW ADVISEUR

Uw adviseur Margriet van der Tas heeft tien jaar geleden haar vakopleiding gedaan bij het Opleidingsinstituut voor Vastgoedmarketing en Woningpresentatie. Ze is gecertificeerd en aangesloten bij het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten (LNV) en BNS CRISP. Op basis van jarenlange ervaring, deskundigheid, verkoopresultaten en vele positieve klanten- en makelaars referenties is het LNV senior-keurmerk toegekend. Dat garandeert kwaliteit.
Door het regelmatig volgen van vakopleidingen op het gebied van kleur, styling, inrichting, verlichting en woningfotografie wordt vakkennis uitgebreid én up to date gehouden. 

Verkoopstyling


foto verkoopstyling

Potentiële kopers zijn niet op zoek naar úw (t)huis.
 Maar naar hún droomwoning. Voor velen is het lastig door uw woonsituatie heen te kijken. En dat belemmert goede verkoop. De ervaren vastgoedstyliste Margriet van der Tas weet exact de juiste aspecten van uw woning te benadrukken om woningzoekenden positief te beïnvloeden. Door doelgroepgerichte styling en praktische adviezen sluit uw woning perfect aan bij de wensen van een grote groep woningzoekenden. Een huis dat zich onderscheidt en de aandacht trekt. En dat verkoopt!

Klik hier voor het bewijs.


Meer weten?

... of een vrijblijvende afspraak maken?
Neem dan contact met ons op via  phone   whatsapp  email  of laat een berichtje achter via het contactformulier.
Het intakegesprek is gratis.