Projecten Fraai Verkoopstyling en Interieuradvies

Te weinig huis en teveel onrust

Bij dit leuke eensgezinshuis werd onze hulp ingeroepen omdat de eigenaren hun nieuwe droomhuis aan de dijk in Lith hadden gevonden. Het belang van een hoge opbrengst én snelle verkoop van hun huidige huis was dus groot. Ze stonden al in de startblokken om aan te pakken om een perfecte woningpresentatie neer te zetten. Over één ding waren we het samen snel eens, er zou veel opgeruimd moeten worden. Er was te weinig “huis” te zien en teveel onrust.

Een andere noodzakelijke aanpassing was het verplaatsen van de maatwerk computerkast. Deze kast belemmerde het zicht op de ruimte. En maakte daarmee ook het fotograferen van de ruimtelijkheid lastig. Dat was wel even slikken……maar na de uitleg gingen ze al snel over stag,… wat moet dat moet.  We hebben namelijk een gezamenlijk doel: maximale verkoop opbrengst. En dat is met verkoop voor de vraagprijs ook gelukt! Gelukkig konden we de kast behouden zodat de handige functie bleef bestaan. Echter de wand moest wel gerepareerd worden.

De entree van de woning was geen visitekaartje, terwijl dat de eerste indruk achterlaat bij een bezichtiging. Ook daar hebben we met minimale middelen een flinke verbeterslag kunnen maken qua ruimtebeleving en sfeer. Verder hebben we ze handige tips en trics gegeven om het afwerkingsniveau in het huis te verbeteren. En hebben we m.n. de styling van de masterbedroom aangepakt.
De liefde voor styling was al aanwezig bij de verkoopster en ze was dan ook heel erg blij met de tips en de nieuwe kussens die ze hiervoor kon gaan shoppen. In hun nieuwe huis is hun slaapkamer straks ook een “plaatje”.

 

Verkoopstyling tweekapper Lith

Details van dit project

  • Resultaat: Verkocht aan 2e kijker voor de vraagprijs
  • Diensten: Verkoopstyling, fotografie
  • Soort woning: Tweekapper

Meer weten?

... of een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op via  phone  whatsapp  email  of laat een berichtje achter via het contactformulier.