HET VERSCHIL TUSSEN "TE KOOP" EN "VERKOCHT"

verkoopstyling
Wat is verkoopstyling?
Verkoopstyling is een bewezen effectieve manier van Vastgoed Marketing. Hierdoor worden woningen sneller verkocht of verhuurd tegen de beste prijs.  

Waarom verkoopstyling?
U bent klaar om uw woning te verkopen! Maar is uw woning óók verkoopklaar? Potentiële kopers zijn namelijk op zoek naar hun droomhuis. En niet naar uw "thuis".
Fraai Verkoopstyling zorgt voor een neutrale woningpresentatie, waardoor een grotere doelgroep wél zijn droomwoning herkent in uw huis. En zo verkoopt u sneller én beter! Dat scheelt veel geld, tijd én zorgen.

Verkoopstyling is een noodzakelijk hulpmiddel om in de huidige woningmarkt sneller te verkopen of te verhuren. Uw woning zal postief moeten opvallen tusen alle andere te koop staande woningen. Dat leidt tot meer bezichtigingen en levert dus eerder een koper op. Statistiek en jarenlange ervaring wijst uit dat:

  • de 1e indruk op internet/Funda voor 75% bepaalt of een kijker een koper wordt.
  • 80% van de kijkers niet door uw spullen heen kunnen kijken en dan volgt er dus geen bezichtiging.

Ook iets voor u?
Bent u overtuigd dat uw woning er aantrekkelijk uitziet? Maar komen er tóch geen kijkers of volgt er geen redelijk bod?
Dat kunt u met hulp van Fraai Verkoopstyling veranderen. Statistieken tonen aan dat woningen die op de juiste manier verkoopklaar zijn gemaakt sneller worden verkocht én vaak ook meer opleveren.

Samenvattend....

  • Wilt u een onnodig lange verkoopperiode of te lage opbrengst voor uw woning voorkomen? Schakel Fraai Verkoopstyling in vóórdat uw woning in de verkoop komt. U voorkomt drastische prijsverlagingen en negatieve reacties van kijkers.        
  • Voorkom dubbele lasten en stress... Fraai Verkoopstyling is vele malen voordeliger en geeft rust. U kunt er met onze hulp zélf iets aan doen om de verkoop te bespoedigen.
  • Als bewoner is het onmogelijk om objectief naar uw eigen woning te kijken. Schakel daarom een professional in. Fraai Verkoopstyling is objectief en adviseert hoe U de aspirant koper kunt verleiden tot een reeël bod.
  • Als u écht wil VERKOPEN in plaats van alleen een bord "TE KOOP" plaatsen, dan schakelt u een professional in. 

Door onze aanpak kan het bordje “TE KOOP” sneller vervangen worden door “VERKOCHT”!

Werkwijze                                                                                                                                                                                                             
Na een uitgebreide analyse van woning en tuin ontvangt u een plan van aanpak per ruimte. We benadrukken de positieve aspecten van de woning waarbij we rekening houden met de doelgroep, looplijnen, zichtlijnen, lichtinval, kleur- en materiaalgebruik én functies van de ruimtes. Voor elke woning en budget hebben we creatieve en vaak verrassend eenvoudige oplossingen. Het doel is om zoveel mogelijk gebruik te maken van reeds aanwezige spullen. 

INVESTEREN IN OPTIMALE WONINGPRESTATIE LOONT

inrichten leegstand thumbVast staat dat leegstaande woningen slechter verkopen o.a. omdat het ontbreekt aan sfeer, inzicht in ruimtelijkheid en indelings-mogelijkheden. Bovendien valt achterstallig onderhoud veel meer op. En dat belemmert een snelle verkoop.

Steeds vaker treffen wij onbewoonde woningen aan die nog wel gemeubileerd zijn. De inrichting sluit echter niet aan bij de doelgroep en/of de uitstraling van de woning. De potentiele koper kijkt daar niet doorheen en uw kans op goede verkoop is verkeken.

Omdat een eigentijds gemeubileerde en sfeervol gestylde woning veel beter verkoopt verhuren wij meubelpakketten en woonaccessoires. Wij regelen van A tot Z de gehele restyling en fotoreportage.

Indien u hulp bij kluswerkzaamheden nodig heeft, bijvoorbeeld schilderwerk, vervangen tapijt, leggen laminaat, sanitaire aanpassingen, tuinwerkzaamheden, afval afvoeren e.d. dan verzorgen wij dat ook.


Meer weten?

... of een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op via  phone  whatsapp  email  of laat een berichtje achter via het contactformulier.