Projecten Fraai Verkoopstyling & Interieuradvies

Fotografie Villa Cuijk

 • Soort woning
  Vrijstaande onder architectuur gebouwde villa € 750.000,-
 • Diensten
  Fotografie
 • Resultaat
  Verkocht

Tip: kijk kritisch naar uw verkoopfoto’s

Wat is dit een prachtige villa! De eigenaresse is interieurontwerper en dat zie je in het hele huis. Het is door haar zelf ontworpen, er zijn prachtige materialen gebruikt en de inrichting is heel stijlvol. Ze hadden dan de verwachting dat ze de woning best zelf konden fotograferen voor de verkoop. Dat viel helaas enorm tegen. Er kwamen geen kijkers.
Via via kwamen ze met mij in contact om nieuwe verkoopfoto’s te maken. Qua styling was dit huis al top, de foto’s waren veel te donker, niet recht, niet goed qua compositie, de belangrijkste hoofdfoto ontbrak en er is een verkeerde lens gebruikt. De verkoopfoto’s zijn van cruciaal belang voor een goede verkoop. Het is het reclamemateriaal waarmee je de beste versie van je huis wil promoten. Ben daar dus kritisch op.

Bekijk hier de verschillen.
De eerste foto van de spectaculaire achterzijde van het huis ontbrak. En dat was echt een gemiste kans. Dit is wat mij betreft de hoofdfoto waarmee je in een oogopslag laat zien hoe bijzonder het huis is.
Interieurfotografie is een vak apart. Het gaat niet alleen om de juiste kennis en juiste apparatuur. Maar ook om de compositie en het “verhaal” wat je met de foto’s aan de woningzoeker wil overbrengen. Dit is bovendien een heel lastig huis om te fotograferen, omdat het binnen heel erg donker is. Daardoor zijn er grote belichtingsverschillen wat het extra lastig maakt om een realistische weergave te geven van de sfeer van de woning.

Eén van de pluspunten van Fraai Verkoopstyling is dat wij naast onze verkoopstylingadviezen zelf de fotoreportages maken. Er wordt hierdoor meer aandacht besteed aan compositie en fotostyling. Bovendien fotograferen we alleen als het weer het toelaat. Dus geen regenachtige sombere foto’s.
Wij weten wat wél/niet werkt op een foto qua kleurgebruik en styling. Doe daar uw voordeel mee!

 • Soort woning
  Vrijstaande onder architectuur gebouwde villa € 750.000,-
 • Diensten
  Fotografie
 • Resultaat
  Verkocht

Meer weten?

... of een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op via  phone  whatsapp  email  of laat een berichtje achter via het contactformulier.