Dag Margriet,

Bedankt voor jouw vakkundige en plezierige manier om onze woonboot te re-stylen. Je pakt lekker door en weet in no time het interieur en exterieur een andere uitstraling te geven. Leuk is ook dat je met takken of planten, geplukt langs de waterkant de foto’s op kleur brengt. De foto’s van de makelaar staan niet in verhouding tot de kwaliteit die jij levert. Zelfs met bewolkt weer weet jij ons interieur tot leven te wekken. Je bent ook niet bang om in een roeibootje vanaf de waterkant foto’s te maken. Als je dit enthousiasme weet vast te houden, ga je nog vele verkopers van roerend- en onroerend goed blij maken.

Veel succes, Piet Tuin Kerkdriel

Fraai verkoopstyling & Interieuradvies heeft ons huis ingericht met als resultaat dat het binnen 2 dagen verkocht was voor de vraagprijs. Zonder de prachtige inrichting van Fraai was dat nooit gelukt!
Naast het feit dat de inrichting echt super mooi was, ben ik ook zeer te spreken over de manier van werken. Wij moesten alles op afstand regelen omdat wij niet in Nederland wonen. Dat maakte dat de dames van Fraai verkoopstyling ons huis aantroffen dat nog niet gereed was om in te richten. Maar ze hebben alles op alles gezet, en tot ’s-avonds laat doorgegaan en nergens over geklaagd. Dat heb ik enorm gewaardeerd en ze krijgen van mij een dikke 10! Ook prijstechnisch, vergeleken met andere partijen kwamen ze als beste uit de bus. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen!

Mariet Elshof

Hallo Margriet,

Misschien heb je het al vernomen maar binnen een week drie kijkers en drie biedingen!! Vanaf vandaag is er een optie op de woning. De vraagprijs was € 147.500 en het bod was €148.500. Je had groot gelijk met wat foto's en restyling deden!! Alvast superrrr bedankt!!

Afscheid in stijl.

Voor de verkoop van ons huis Terloo 38 te Oss kozen we voor makelaardij Ploegmakers. Dan weet je dat er veel aandacht is voor de presentatie van het huis. Immers, de eerste indruk van een huis is vaak beslissend en moet uitnodigen tot nadere kennismaking: het aanklikken op Funda, het scrollen door de foto’s en een kijkje nemen bij het huis. Daarvoor neemt makelaardij Ploegmakers verkoopstyliste Margriet v.d. Tas in de arm en het was een genoegen om samen in goed overleg de kamers stap voor stap te re-stylen: less is more! Zodat de koper de mogelijkheden en sterke punten ziet die het huis biedt. We gingen aan de slag met een flinke lijst van aanbevelingen over inrichting en presentatie. De uiteindelijke foto-reportage voor Funda die Margriet maakte deed ons het huis met andere ogen zien... en dat was nu juist de bedoeling. Het huis werd meer dan 50.000 keer per week gevonden op Funda en is in 8 weken verkocht. Daar heeft de metamorfose met Margriet v.d. Tas flink aan bijgedragen.

Heel hartelijk dank daarvoor, Thijs en Thonny de Boer

Hi Margriet,

Dank voor jouw eerlijke adviezen en professionaliteit.

Je kiest daarbij niet voor de makkelijke weg, maar laat de keuze altijd wel aan de verkoper.

Dat geeft stof tot nadenken en –zo vinden wij- komen we samen tot het beste resultaat. Samen werken naar het ultieme einddoel: een snelle verkoop van de woning. Dank ook voor je enthousiasme. Na wekenlang klussen hebben we een geweldige styling- en fotoshootdag gehad. Laat de kopers maar komen! Dank voor de foto’s! Ik heb ze gedownload en bekeken; ziet er hartstikke mooi uit.


Rogier & Wendy


Meer weten?

... of een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op via  phone  whatsapp  email  of laat een berichtje achter via het contactformulier.