Projecten Fraai Verkoopstyling en Interieuradvies

De eerste indruk telt.

Direct bij binnenkomst valt me op dat de indeling van de zithoek verbeterd moet worden. De televisie voor het raam, vraagt teveel aandacht en leidt af van de haard en mooie raampartij als eyecatcher. Ook vanaf de buitenzijde ziet de achterkant van de televisie er niet fraai uit. Oordeel zelf over het verschil in eerste indruk van de zithoek.

De wat rommelige speelhoek is op een creatieve manier tot gezellige functionele werkplek getransformeerd. Met een kleed onder de eethoek oogt de travertinvloer minder kil in combinatie met de metalen stoelpoten. De erker aan de zijkant wordt met een extra leeshoekje bij de living getrokken en het uitzicht daar wordt aantrekkelijker met een zithoek in de zijtuin. Zo benadrukken we extra de ruimtelijkheid. De badkamer en keuken vragen om een modernere uitstraling om te voorkomen dat de koper dit direct wil vervangen en het als een grote kostenpost ziet.Op alle slaapkamers is de uitstraling verbeterd met huuraccessoires.

Hierdoor is het rustiger en stijlvoller.
Kortom rust brengen, styling passend bij de prijsklasse en de positieve aspecten benadrukken zorgt ervoor dat dit heerlijke ruime huis in no- time verkocht is. Ruim boven de vraagprijs. Verkoopstyling levert veel meer op dan het kost.

Verkoopstyling geschakeld herenhuis Empel

Details van dit project

  • Resultaat: Verkocht boven de vraagprijs
  • Diensten: Verkoopstylingadvies, verhuur accessoires en kleinmeubelen
  • Soort woning: Vrijstaand geschakeld herenhuis prijsklasse € 550.000,-

Meer weten?

... of een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op via  phone  whatsapp  email  of laat een berichtje achter via het contactformulier.