Projecten Fraai Verkoopstyling en Interieuradvies

“De gezellige derde helft”

Voetbalclub Margriet uit Oss beschikt over een fantastische vrij nieuwe accommodatie. Helaas is de sfeer in het sponsorhome niet zo geweldig. Hiervoor is mijn hulp ingeroepen. Hulpvraag: met minimaal budget een gezellige sfeer neerzetten met gebruik making van het aanwezige meubilaire. En de bestuurskamer meer betrekken bij het sponsorhome.

Zoals je op de foto’s kunt zien tref ik een vrij saaie, kale, hoge ruimte aan. De stenen wanden zijn ongezellig en onrustig. De bar biedt geen gelegenheid om gezellig aan te gaan staan. De tafels zien er wat kantoorachtig uit. 
Vooral met kleur kun je low -budget veel bereiken. Vandaar dat ik geadviseerd heb het plafond antraciet te maken, de onrustige saaie grijze wanden krijgen een mooie donkergroene kleur en  warme zandtint. Een deel van de wanden wordt voorzien van een mooi behang. Voor de ramen komen inbetween gordijnen wat de akoestiek en sfeer verbeterd.
Door een raamwerk boven de barzone breek ik de hoogte. Met hangplanten geeft dat een leuk effect. Ook komt er een voetensteun bij de bar zodat je gezellig aan de bar kan “hangen”.
De XXL hanglampen geven samen met de hanglampen bij de bar(tafels) een sfeervollere verlichting i.p.v. alleen maar de ongezellige ledspots in het enorm hoge plafond. Door te variëren met hoogte v.d. tafels wordt het ook gezelliger. De kantoortafels worden vervangen door zwarte ronde tafels en er komen wijntonnen die dienen als statafel. De ronde tafels zijn welliswaar een behoorlijke uitgave maar heel erg belangrijk voor de sfeer. Met de bestaande “kantoor” tafels was dat een stuk minder goed gelukt.

Om de bestuurskamer erbij te betrekken is er een glazenpui tussen de beide ruimtes geplaatst. De bestuurskamer heeft in dezelfde kleuren een restyling ondergaan zodat het een mooi geheel vormt.
De aankleding met accessoires, kunstplanten en kaarsverlichting zorgt voor de finishing touch zodat de meeting voor de wedstrijd en de “derde helft” een stuk gezelliger is.

 

Interieuradvies sponsorhome voetbalclub RKSV Margriet Oss

Details van dit project

  • Resultaat: Sfeervol sponsor home, tevreden opdrachtgevers
  • Diensten: Interieuradvies, levering stylingattributen, styling
  • Soort woning: sportclub

Meer weten?

... of een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op via  phone  whatsapp  email  of laat een berichtje achter via het contactformulier.