Projecten Fraai Verkoopstyling & Interieuradvies

Verkoopstyling tussenwoning Empel

 • Soort woning
  Tussenwoning, prijsklasse € 340.000,-
 • Diensten
  Verkoopstylingadvies, inrichten met huurmeubelen
 • Resultaat
  Binnen 1 week verkocht voor de vraagprijs

Vraagprijs verlagen of investeren?

Medio juni 2020 werd ik gebeld door een wanhopige verkoper. Zijn woning, in een gewilde buurt en prima vraagprijs, stond al maanden te koop. Terwijl het huis van de buren binnen 10 dagen was verkocht. Oei! Het jaar 2020 gaat de boeken in als een TOP jaar wat betreft verkopen en ook wat betreft de hoogte van de verkoopprijzen. Heel opvallend dus dat deze woning al maanden te koop stond. Logisch dat de verkoper met zijn handen in het haar zat. Hij had al een ander huis en daarmee dus dubbele lasten. Hij had verwacht dat zijn huis ook snel verkocht zou zijn.

Nu stond hij voor de keus, forse prijsverlaging om kijkers over de streep te trekken of zijn woningpresentatie verbeteren. Gelukkig heeft de makelaar verkoopstyling geadviseerd. Dat levert namelijk veel meer op. Een prijsverlaging gaat al snel om € 10.000 en biedt geen garantie dat er wel interesse is. De investering in verkoopstylingadvies, wat klusjes, huur van stylingattributen en styling heeft ca.€ 1750,- heeft gekost. Met als geweldig resultaat: binnen een week voor de vraagprijs verkocht!!

De vraagprijs was niet het probleem dat de woning niet werd verkocht. De woningpresentatie wel. De eerste indruk van de woning was niet sfeervol. Na verkoopstyling waren er binnen een week 3 gegadigden. Met een zeer succesvolle verkoop als resultaat. Verkoper, koper en makelaar blij. Investeren in verkoopstyling loont!

 • Soort woning
  Tussenwoning, prijsklasse € 340.000,-
 • Diensten
  Verkoopstylingadvies, inrichten met huurmeubelen
 • Resultaat
  Binnen 1 week verkocht voor de vraagprijs

Meer weten?

... of een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op via  phone  whatsapp  email  of laat een berichtje achter via het contactformulier.