Projecten Fraai Verkoopstyling & Interieuradvies

Verkoopstyling waterwoning Empel

 • Soort woning
  Split- level woning prijsklasse € 419.000,-
 • Diensten
  Verkoopstyling, huurmeubelen
 • Resultaat
  Binnen 10 dagen verkocht € 32.000 boven de vraagprijs.

Waarde toevoegen

De belangrijkste reden voor verkoopstyling is waarde toevoegen.
Door de op de juiste manier de woningpresentatie te optimaliseren zorgen we ervoor dat je woning meer aantrekkingskracht heeft bij de doelgroep.
Omdat dit een vrij lastig te verkopen woning is met een beperkte doelgroep heeft de makelaar verkoopstyling geadviseerd. Het is namelijk een split-level woning (wat niet bij iedereen geliefd is), met (maar) 3 slaapkamers, géén tuin en een vrij forse vraagprijs van € 419.000,-. Om dit goed te kunnen verkopen is het belangrijk dat alles klopt.

Bij mijn verkoopstyling analyse viel me o.a. op dat er teveel onrust was in huis. De woonkeuken als belangrijkste verblijfsruimte miste sfeer, door de travertin vloer in combinatie met de witte wanden en de schilderijen oogde het steriel. Het keukenblok was gedateerd en de verkopers overwogen zelfs een nieuwe te plaatsen voor de verkoop. Dat is absoluut niet nodig, en het is geen investering die je bij verkoop terug verdiend. Daar hebben we betere oplossingen voor.
De zithoek was qua indeling prima maar te onrustig qua styling. De ouderslaapkamer en meisjeskamer hadden een ongunstige indeling en leken daardoor onnodig klein. Dankzij de nieuwe meubelopstelling is de ouderslaapkamer veel mooier. Het bed staat nu tegen de lange wand in plaats van tegen de korte wand. Helaas zijn de voor/na foto’s niet vanuit dezelfde hoek genomen.
Verder zijn er enkele klussen uitgevoerd zoals aanpassing van de vloer in de hal en schilderwerk. Met huuraccessoires hebben we de styling verbeterd. 

Op de foto zie je vooral bij de keuken het enorme verschil qua sfeer dankzij kleurgebruik en andere styling. Ook op het balkon hebben we ervoor gezorgd dat de woning beter aansluit bij de wens van de doelgroep. Dankzij het totaalpakket aan verkoopstylingadviezen ontstaat perfect promotiemateriaal in de vorm van prachtige verkoopfoto’s. Met als resultaat heel snelle verkoop zelfs € 32.000 boven de vraagprijs.
Met Fraai Verkoopstyling hebben we veel waarde kunnen toevoegen.

 • Soort woning
  Split- level woning prijsklasse € 419.000,-
 • Diensten
  Verkoopstyling, huurmeubelen
 • Resultaat
  Binnen 10 dagen verkocht € 32.000 boven de vraagprijs.

Meer weten?

... of een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op via  phone  whatsapp  email  of laat een berichtje achter via het contactformulier.